cautare bunica

Creat de Radu Dutchevici, Ian 18, 2026, 10:14 PM

« precedentul - următorul »

Andrei Jipa

Am mai găsit și un Liviu Dutchevici, mutat în 1940 la București, dar din Cetatea Albă, nu din Huși, posibil tot o coincidență?
Screenshot_20260131-073322.png

Radu Dutchevici

Bună ziua,
Da, se pare că nu toți vin din aceeași ramură. Pe site-ul ANR am găsit o familie din Botoșani, una din Caracal și alta din Huși care e a mea. Într-adevăr trebuie tratate cu precauție. Un lucru e sigur, nu cred că a făcut facultatea de medicina.
Vă mulțumesc oricum, important e să găsim, pe urmă vedem ce păstrăm.

Radu Dutchevici

Cât despre bunicu, credeți că e o mutare din Sărata județul Cetatea Alba la București și nu face referire la locul de unde e de origine?
Cum fac să găsesc informații? Arhiva militară ar fii de acord să-mi de-a informații despre dosarul lui ?

Radu Dutchevici

Bună ziua,
Revin cu răspunsul de la primăria sectorului 1. Eu am cerut informațiile din actul de căsătorie, le-am dat numărul și data, le-am trimis poză cu informațiile, iar eu mi-au răspuns doar că au găsit... Nu știu, nu m-am exprimat eu bine sau nu s-a schimbat nimic după atâția ani? Le-am rescris azi, dar am impresia că mă lupt cu morile de vânt. Aveți vreo altă idee? Vă mulțumesc.
Am avut răspuns și de la recensământul din 1941 și nu locuiau pe strada Roma... Mister

Radu Dutchevici

Bună seara,
Am reușit să găsesc informații cu privire la Maria Mihalache . Cineva de la o primărie a putut să vadă informațiile din actul de căsătorie. Cică e un nou program pe care îl au doar primăriile.
Sunt totuși într-un nou impas deoarece comuna Bucureștii Noi face acum parte din sectorul 1 București. Deci trebuie să scriu din nou la ei. În plus aici apare că e născută în 1919, ori eu aveam 1923 . Probabil o eroare.
Mai mă puteți ajuta cu căutarea? In arhivele naționale nu am găsit nimic.
Vă mulțumesc