Proiectul eANR

Creat de bendorna, Mar 13, 2024, 01:56 PM

« precedentul - următorul »

bendorna

Da raspunsul standard...

Stefan30

In Ialomita macar sunt disponibile registrele tuturor localitatilor pentru perioada 1904-1918, si partial cele anterioare, dinainte de 1903.

In Ilfov nu sunt disponibile registrele decat din aproximativ jumatate din localitati, daca nu chiar mai putin. Perioada acoperita este si ea destul de mica, pana in 1914, sau cel putin unde am avut nevoie atat am avut la dispozitie. Cealalta localitate de care aveam nevoie nu are niciun registru online, iar aceea ma interesa cel mai mult. Si sa aflu acum ca nici macar nu se mai lucreaza la asta este umpic dezamagitor, mai ales ca, nefiind in Romania, nu pot sa merg la sala de studiu.  :(

Petrus

deci practic eANR s-a oprit înainte să fie lansat cu adevărat?

bendorna

Proiectul a fost încheiat cu "succes" cu o receptie si fursecuri, etc, însă rezultatele nu au fost livrate (în totalitate, nu știm cât din cât)
- Portalul încă e in dezvoltare
- Documentele nu sunt încărcate
- Lipsa totala de transparență (ce a fost scanat/încărcat)

Ați putea contact managerul de proiect sa raspunda  la  întrebări. Eu am incercat  :-\

CitatData începerii și finalizării proiectului

Proiectul va fi derulat la nivel național, fiind implicate toate structurile Arhivelor Naționale. Durata de implementare a proiectului este de 36 luni (15 decembrie 2020-15.12 2023), iar valoarea totală a proiectului este 21.690.162,76 lei, din care 18.216.236,56 lei – contribuția Uniunii Europene din Fondul Social European și 3.473.926,20 lei – cofinanțarea eligibilă a beneficiarului.

Pentru relații suplimentare: Cătălin Mihai ZARZĂRĂ, manager de proiect, tel. 0741208872, email mihai(.)zarzara @arhivelenationale(.)ro.

bendorna

Update, s-au încărcat ceva documente pe Vaslui. Probabil vor mai veni și altele in zilele următoare. Sau nu.

https://descopera.arhivelenationale.ro/cautare-navigare/?cid=13706275

https://descopera.arhivelenationale.ro/cautare-navigare/?cid=13717667

Screenshot 2025-04-06 194312.png

Kefalus

Voua vi se mai incarca documentele? Eu primesc urmatorul mesaj de eroare:

Whitelabel Error Page

This application has no explicit mapping for /error, so you are seeing this as a fallback.
Sun Apr 13 14:09:11 EEST 2025
There was an unexpected error (type=Internal Server Error, status=500).

Unde se poate reclama situatia asta?

bendorna

Da de cateva zile nu mai funcționează descarcatul documentelor.

Adrian_TM

Exista vreo statistica cu judetele unde nu s-a incarcat niciun document de stare civila pe site? La DOLJ de exemplu nu am gasit niciun folder care sa contina cuvantul "Stare civila", precum exista la celelalte judete cercetate de subsemnatul.

bendorna

Nu, transparenta zero. Trebuie  întrebat la filiala judeteana de interes.

bendorna

Citat din: Adrian_TM din Apr 14, 2025, 09:03 AMLa DOLJ de exemplu nu am gasit niciun folder care sa contina cuvantul "Stare civila", precum exista la celelalte judete cercetate de subsemnatul.

Poți folosi funcția de cautare avansata. De exemplu pentru Dolj ies ceva documente...

Screenshot 2025-04-15 104821.png

Adrian_TM

^
Mulțumesc, nu folosisem funcția aceasta până acum.

P.S. Parcă nu doresc să fie găsite ușor aceste documente... Caut un sat anume, sper să am noroc.

bendorna

Adauga inca un camp: "Continut text fisiere atasate UD" si poti cauta dupa nume dacă acesta este indexat.
Funcționează și cu numele localitatii.

Screenshot 2025-04-15 143338.png

Petrus

Au loc niște mișcări, au apărut registre noi pe Vaslui, dar au dispărut unele pe Cluj.
Ați mai observat altele?

bendorna

Mda e bizar, la Vaslui apar niste UD nepublicate din comune, ingropate in UD orasului Vaslui.
Nu le pot gasi prin navigare dar reis la cautare prin campuri.

Screenshot 2025-07-01 145127.png

andreicucuruz

Se lucrează de zor, live  ;D

Citat din: Petrus din Iul 01, 2025, 03:25 PMAu loc niște mișcări, au apărut registre noi pe Vaslui, dar au dispărut unele pe Cluj.
Ați mai observat altele?

Dacă compar cu situația pe care o am din aprilie, la mine Vaslui nu pare să aibă cote noi. Câteva cote noi (sub 10) văd la Bihor, Sălaj, Ialomița, Prahova. La Cluj pare să fi dispărut 5 iar la Olt au apărut circa 100.