Proiectul eANR

Creat de bendorna, Mar 13, 2024, 01:56 PM

« precedentul - următorul »

andreicucuruz

La mine merge. Ce anume vă apare atunci când accesați?

Vrabie Constantin Radu

"The requested service is temporarily unavailable. It is either overloaded or under maintenance. Please try later." Acum apare asa, dar dadea alte erori pana acum.

andreicucuruz

Vrabie Constantin Radu

merge de pe linkul dat de dvs, multumesc!

bendorna

No comment

andreicucuruz

Ciudat. Când mi-am făcut cont, funcționa în regulă și modala de sugestii.

Lutic

Cont?
Cum? Când? Unde?

andreicucuruz

Da, au băgat funcționalitatea de conturi (cu funcționalități asemănătoare contului de pe vechiul portal portal.arhivelenationale.ro) acum vreo lună dar văd că între timp au retras-o.

bendorna

Puteti vedea asta pe instanta de dezvoltare https://anr2.ngeneration.ro/

Capture.PNG

Alex Tudoran

Nu stiu daca a mai observat cineva dar, arhive disponibile acum 1 luna nu mai pot fi gasite acum. Luati ca exemplu resursele externe legate aici https://genealogica.ro/localitati/178830-vulturu. De la pagina 2 incolo, majoritatea lipsesc.

Cred ca e rezonabila recomandarea sa salvati local toate documentele care v-ar putea interesa.

Later edit: am raportat la secretariat problema intrucat nu am gasit alte date de contact, mai potrivite.

bendorna

Mda așa este. Eu am niște cuvinte cheie de căutare pe care le folosesc sa compar numărul de rezultate cu cautarile anterioare, sa vad dacă mai încarcă elemente noi, și de fiecare dată observ ca trendul nu e monoton crescător, ci oscilează.

Kefalus

Proiectul este finalizat? Mai trebuie sa incarce acte?
Sunt multumim ca am gasit ceva acte pe care nu le aveam inainte dar sunt unele pe care le aveam de prin familie si nu exista.

Andrei Jipa

Teoretic vor continua să încarce acte, dar finanțarea europeană s-a terminat, deci probabil că într-un ritm mai lent.

bendorna

Este penibil  :o  astept sa incarce Vaslui de mi s-au lungit urechile.

Stefan30

Un mic update pentru judetele Ialomita si Ilfov.