Procese Mănăstirea Dealu cu Ioniță Butcă, c. 1855

Creat de Kefalus, Feb 06, 2025, 08:25 PM

« precedentul - următorul »

Kefalus

Dosarul 1 partea a 12-a

Pozele au fost facut in ordine cum se regaseau in dosarul de la arhive.

Kefalus

Dosarul 1 partea a 13-a

Kefalus

Dosarul 1 partea a 14-a

Kefalus

Dosarul 1 partea a 15-a

Kefalus

Dosarul 1 partea a 16-a

Kefalus

Dosarul 1 partea a 17-a

Kefalus

Dosarul 1 partea a 18-a aceste sunt ultimele poze din primul dosar

andreicucuruz

Cred că Andrei se referea la necesitatea unui efort minim din partea dvs., ordonarea fotografiilor și încercarea de transcriere (chiar și parțială) a fragmentelor mai ușoare (văd aici pagini întregi scrise în alfabet latin). Astfel, cererile devin mai punctuale și, un aspect care mi se pare important, arătați că există și un efort din partea dvs. în încercarea de a descifra documentele.

Kefalus

Citat din: andreicucuruz din Sep 02, 2025, 09:39 PMCred că Andrei se referea la necesitatea unui efort minim din partea dvs., ordonarea fotografiilor și încercarea de transcriere (chiar și parțială) a fragmentelor mai ușoare (văd aici pagini întregi scrise în alfabet latin). Astfel, cererile devin mai punctuale și, un aspect care mi se pare important, arătați că există și un efort din partea dvs. în încercarea de a descifra documentele.

Eu cele in alfabet latin le-am citit, le-am pus aici doar pentru context. Din pacate informatiile extrase au fost mai mult juridice, nu am aflat ceva util pentru mine momentan. Speram totusi ca in primele pagini scrise in alfabet chirilic si destul de greu de descrifrat pentru mine sa regasesc detalii despre varsta, familie etc. Am crezut ca fiind mai vechi paginile respective si de la inceputul procesului sa fi pomenit detaliile respective.