Ultimele adăugiri

Creat de andreicucuruz, Noi 14, 2025, 09:16 AM

« precedentul - următorul »

andreicucuruz

Am adăugat și o pagină în care listez ultimele adăugiri atât în materie de surse interne (transcrieri) cât și externe (linkuri).

https://genealogica.ro/recente

Dacă aveți idei cu privire la funcționalități adiționale (e.g. alte date de afișat, alte capacități de filtrare, căutare, etc.), vă rog să le prezentați.

Andrei Jipa

Foarte bună funcționalitatea, mă bucur să văd îmbunătățiri constante!

Ce aș putea sugera ar fi o notificare —fie printr-un mesaj pe site, fie prin email— atunci când sunt adăugate surse noi pentru o localitate favorită

andreicucuruz

Citat din: Andrei Jipa din Noi 17, 2025, 11:01 PMCe aș putea sugera ar fi o notificare —fie printr-un mesaj pe site, fie prin email— atunci când sunt adăugate surse noi pentru o localitate favorită
Urmează, da.

andreicucuruz

andreicucuruz

Câteva modificări la această pagină astfel încât adăugirile și schimbările devin, sper, mai clare.

recente-changelog.jpg

dumiac

Poate ar fi bună și o secțiune cu ultimele ștergeri. S-a mai discutat pe forum despre faptul că uneori, cei de la arhivele naționale scot de pe portal registre de stare civilă. Nu știu cât de ușor este de realizat din punct de vedere tehnic, dar cred că ideal ar fi ca la surse externe pe genealogica.ro să nu apară linkuri moarte. În plus, dacă cineva are multe rude dintr-o anumită localitate și a apucat să descarce doar o parte din acte, ar fi foarte util (chiar dacă și foarte neplăcut) să vadă repede ce a fost scos.

De exemplu am observat acum vreo lună că la Focșani apar unele linkuri către pagini goale, și uitându-mă din nou acum nu pare să se fi schimbat situația. Dacă înțeleg bine din pagina de căutare prin navigare, au scos tot din județul Vrancea pe anii 1905 și 1909-1915.

andreicucuruz

Mulțumesc pentru idee. Da, observ și eu din păcate această situație. Da, probabil am să fac o trecere prin linkuri să vedem care nu returnează nimic, urmând să le marcăm că atare și să le scoatem.