Main Menu

Re: Dr. Constantin Vasiliu

Creat de bendorna, Iun 21, 2026, 10:36 PM

« precedentul - următorul »

bendorna

@Dan Zare

Să deschidem un topic dedicat despre Dr
 Constantin Vasiliu

Screenshot 2026-07-04 175358.png

bendorna

Sunt multi Dr Vasiliu pe Arcanum. Poate el e cel pe care il cauti

Screenshot 2026-07-04 180142.png

Dan Zare

Mulțumesc pentru informații! Nu știu dacă acesta este cel din Ploiești, voi încerca să aflu mai multe... Nu știu cum se deschide un topic dedicat. Scuze că răspund abia acum, am fost plecat intempestiv mai multe zile și fără acces la net. 

Dan Zare

Citat din: Dan Zare din Iul 05, 2026, 10:38 PMMulțumesc pentru informații! Nu știu dacă acesta este cel din Ploiești, voi încerca să aflu mai multe... Nu știu cum se deschide un topic dedicat. Scuze că răspund abia acum, am fost plecat intempestiv mai multe zile și fără acces la net. 
Da, se vede că sunt (foarte) începător. Ce vroiam să spun este că C. Vasiliu cel din ziarul Curentul înmormântat la Iași este (cel mai probabil) altul decât cel din ziarul Virtutea, care cu siguranță este cel din Ploiești pe care îl caut. 
Acum, întrebarea ar fi: din ce documente sau surse aș putea afla despre familia lui (soție, copii)? O altă întrebare ar fi: este posibil ca acest doctor să fie rudă cu C-tin N. Vasiliu Bolnavu, de asemenea ploieștean? Cum s-ar putea afla dacă a existat o posibilă legătură?