Main Menu

Noua tema a forumului

Creat de bendorna, Iul 03, 2026, 02:02 PM

« precedentul - următorul »

bendorna

Nu cred ca a scapat cuiva noua tema a forumului.

Din partea mea un super compliment.  Arata foarte fresh, curat si modern, chiar am putea spune "mint-fresh"...

Felicitari @Andrei!

Andrei Cucuruz

Mulțam. Multe schimbări nu sunt dar sunt bucuros dacă vă place.

Cosmin

Felicitări, îmi place! Credeți că ați putea să măriți fontul în funcție de rezoluție? Cred că ar fi mai frumos.

Andrei Cucuruz

Mulțumim!
La ce vă referiți mai exact prin "funcție de rezoluție"? Vi se pare fontul prea mic pe un anumit dispozitiv sau monitor? Site-ul folosește deja reguli CSS responsive pentru adaptarea afișării.

Cosmin

Eu am rezoluția 2k (monitor de 27"), iar fontul mi se pare prea mic. Puteți pune 100% în CSS (și arată mult mai bine), nu 83%.

O altă problemă pe care am sesizat-o azi: nu pot bifa opțiunea ,,Ține-mă minte" la conectare.

Andrei Cucuruz

Nu știu la ce anume faceți referire cu 83%, nu avem asemenea reguli în fișierele CSS. Recunosc că personal prefer font-urile redate ceva mai mic (pe site și forum le avem setate între 12-16px). În principal faceți referire la font-urile de pe forum sau de pe site?

Am rezolvat problema de la bifă, mulțumim pentru semnalare. Era o chestiune de vizibilitate (culoarea de după aplicarea bifei era invizibilă pe fundal).

Cosmin

E vorba de acest css, campul body: https://forum.genealogica.ro/Themes/default/css/index.css , unde aveți:

Citatfont: 83.33%/150% "Segoe UI", "Helvetica Neue", "Nimbus Sans L", Arial, "Liberation Sans", sans-serif

Andrei Cucuruz

Aha, acum înțeleg, vorbiți de regulile CSS ale forumului. Nu m-am uitat foarte atent pe codul CSS fiindcă mi s-a părut potrivită mărimea pentru acest context (multe câmpuri text). Dar am să încerc mai multe variante, 100% mi se pare cam mult, înseamnă o ajustare cu circa 20%. Care parte din interfață credeți că ar beneficia cel mai mult de text mai mare (e.g. meniu, butoane, text propriu-zis, etc.).