Ciorne

Creat de dumiac, Noi 25, 2025, 07:41 PM

« precedentul - următorul »

dumiac

Câteodată când scriu un mesaj privat, îl salvez ca ciornă ca să îl continui mai târziu. Când vreau să revin la el, dacă mă duc din meniul din stânga sus la Mesajele mele > Ciorne, îmi apare un chenar în care teoretic ar trebui să fie ciorna respectivă, dar în mijlocul chenarului apare un mesaj de eroare (imaginea atașată). A mai pățit cineva asta?

Singura soluție pe care am găsit-o este să mă duc din nou la mesajul la care vreau să răspund, să apăs pe RĂSPUNDE și atunci sub chenarul gol în care trebuie introdus textul mesajului este un meniu, Afișare ciorne, în care după ce îl deschid, găsesc ciorna salvată anterior.

andreicucuruz

Se întâmplă asta de la început sau doar recent, de circa o lună?

Acum circa o lună am mutat site-ul și forumul pe un alt server și am trecut la ultimele versiuni de PHP/MySQL, probabil de acolo e problema. Am să verific în perioada următoare precis care este problema. Mulțumesc pentru atenționare.

dumiac

Din păcate nu mai țin minte exact când am observat problema prima oară, dar e posibil să fie de vreo lună. Cred că acum câteva luni nu o aveam.

Mi-am dat seama că pot ajunge la ciornele salvate și din meniul din stânga sus, făcând clic pe Mesajele mele > Nou și apoi deschizând meniul Afișare ciorne. Deci problema nu este gravă, se poate ocoli ușor.