Inventare stare civila si mitrici AN Iasi

Creat de bendorna, Apr 02, 2024, 10:03 AM

« precedentul - următorul »

Andredass

Știe cineva dacă registrele pentru ținutul Bacău sunt deja disponibile la arhivă, având în vedere că au fost inventariate? Are cineva informații despre anii și/sau ocoalele pe care le acoperă aceste registre?

andreicucuruz

Îți dai seama că nu o să redacteze inventarul pentru sală decât după inventarierea întregului fond (toate ținuturile).

bendorna

@andreicucuruz - O intrebare offtopic, oare cei cu care intractionam pe la arhive ne citest pe forum? Ar fi bine sa fie asa si sa aiba un efect pozitiv pe termen lung.

andreicucuruz

Mă îndoiesc dar este posibil să existe persoane care citesc.
Am fost surprins la Neamț - custodele mi-a spus că a înțeles că avem un site, mi-a spus că e foarte frumos faptul că există oameni pasionați care își dedică timp pentru așa ceva. În condițiile în care eu nu pomenisem de site.

bendorna

Cred ca avem doi trei istroici care au deja conturi, dar nu am vazut nici un arhivist. Am vazut pe alte forumuri din alte domenii, pasionati care incognita participa activa in comunitate cu informatii pertinente (nu confidentiale)

andreicucuruz

Sunt conturi făcute și de arhiviști pentru site-ul principal. Am ajuns la 1600 de conturi acolo.

bendorna