Program Arhive Bacău și Iași pentru Săptămâna 14-20 Aprilie

Creat de Andredass, Feb 11, 2025, 11:26 AM

« precedentul - următorul »

Andredass

Știe cineva dacă în săptămâna 14-20 aprilie sălile de studiu de la Arhive sunt deschise? având în vedere că Paștele este pe 20 aprilie? Mă interesează în special zilele de luni, marți, miercuri și joi, pentru filialele din Bacău și Iași.

Dacă cineva are informații sau știe unde aș putea verifica programul oficial, vă mulțumesc.

andreicucuruz

Nu există program oficial. Teoretic ar trebui să fie deschis. Sala de studiu, la Bacău, e deschisă numai luni-miercuri de la 9:15 iar la Iași este deschis și joi până la 18. Oricum, la Bacău, nu m-ar mira să aibă închis în săptămâna aia fiind "în preajma" sărbătorilor.  ;D

Trimiți buletinul de comandă în prealabil pe e-mail (https://arhivelenationale.ro/site/directii-judetene/bacau/) și aștepți o confirmare.

Andredass

Faza este că, la Iași, deja trimisesem un email în noiembrie, dar nu am avut niciun răspuns. Poate am greșit adresa de email?

andreicucuruz

Aceea e adresa principală. Din păcate, după ce a trecut pandemia nu au mai răspuns la solicitări de felul ăsta.

La Iași, pentru sală, trimiți direct email la sala [email protected] în care atașezi buletinul de comandă și data la care dorești să vii.

Posibil să fiu și eu prin zonă la Iași atunci, poate ne vedem la sală :)